Silver spejlfilm fra SolarGard til indvendig montering – 247 kr. pr. kradratmeter.

Silver spejlfilm fra SolarGard til indvendig montering – 247 kr. pr. kradratmeter.

Vælg spejlfolie vinduesfolie Silver 20(mørkest) eller 40, hvis du ønsker One-Way. Kig ud men ikke ind. Bemærk det virker modsat når det er mørkt udenfor. Silver er også en solfilm, spejlfolie, vinduesfolie der modvirker varme og blænding. Du kan også bestille Silver 20 og Silver 40 opskåret på nøjagtige mål, så det passet til din rude.

Produkt valg

Pris: fra DKK148,25

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

Du kan skabe et spejl med spejlfolie. Spejlet virker ligesom sølvspejl har virket i 500 år, og på samme måde som dit spejl på badeværelset, du har en mørk bagside og det er lyst på forsiden. Spejleffekten opstår når der er lysforskel mellem de to sider, der er ikke en forside eller en bagside på spejlfolien, du skaber det alene med lyset.

Klik og læs mere om spejleffekten

Du kan bruge spejleffekten i mange henseender, du kan for eksempel som spejl film, hvor du indenfor har det mørkt og der er dagslys ude, det virker meget godt når der er direkte sol, når det er mørkt virker det modsat.

Du kan også bruge det som et “smart mirror”, hvor du placerer en computerskærm eller lign. bag, når den så tændes kan du se igennem pga. lyseffekten.

I diverse film kender man det fra et afhøringsrum, hvor man kun kan se den ene vejl, også her skabes forskellen med lyset.

Du kan skjule dit kamera bag en spejlfilm, det kan både være et overvågningkamera eller noget spion artigt.

Du kan også lave en teleprompter med spejlfilm, tjek google for at finde mere info om alle disse muligheder. Husk også at når du sætter solfilm på i form af spejlfilm er du beskyttet mod solen, denne type film reflekterer sollyset og gør at rigtig meget varme afvises. Det er vigtigt du ikke sætter den indvendigt på lavenergiruder, alt den varme der afvises lagres i ruden og så varmes ruden op til meget høj temperatur, det kan ruden springe af.