One-Way spejlfolie/Vinduesfolie kig ud ikke ind

Spejleffekt One-Way spejlfolie. Der kan ikke kigges ind ved dagslys. Ruden vil virke som et spejl. Spejlfilm reducere UV og varme betydeligt. Spejlsolfilm er ridsefast. Du kan godt skabe denne “One-Way” effekt, men du skaber den med lyset! One-way effekten er noget man skaber med lyset. Den der har lyset kan ikke se igennem.
Bemærk: Aften virker spejlsolfilm modsat, da du har lys inde og mørke ude, benyt derfor persienner eller gardin.

spejlfilm sådan virker one-way mirror film

Du skal altså have denne lysforskel mellem ude og inde for at OneWay/spejlfilmen virker. Dette betyder at hvis du har andre kraftige lyskilder i rummet, f.eks. ovenlys vinduer eller ruder på modsat side af rummet, så har du svært ved at skabe lysforskellen mellem ude og inde, og dermed kan du ikke skabe “one-way” effekten.

Klik og kig grundigt på disse fotos, for at forstå hvordan man skaber One-Way effekten med lyset:

Der er ingen forside eller bagside på en solfilm. Den virker som et spejl fra siden med masser af lys, og man kan kigge igennem fra siden hvor der er mørkt.
I dagtimerne, ser du et lys blå skær når man kigger ud.oneway


 

På kontorer kan man nemt sætte en hel mørk solfilm op.
En mørk solfilm gør at ingen kan se ind i dagtimerne, da der typisk arbejdes når der er masser af sol udenfor. Om aftenen er kontoret lukket.
I en bolig, er det måske omvendt. Når man er hjemme er der mørkt udenfor, og man tænder lys indenfor. Folk kan kigge ind, men indefra ser man et spejl.

Dør udefra dagdør udefra dag_cut

Dør udefra aftenfoto dør nat udefra

Der to slags, prisen er ens for de to.
– TrueVue er mere klar/blå. Virker bedst i direkte sol.
– Silver er mere spejl agtig, Silver fås som Silver 20 og Silver 40, tallet står for procent lysgennemgang (0 vil være helt sort).

Hvis du helt vil undgå indsyn skal du vælge en sandblæst folie. Der kan folk fra gaden ikke kigge igennem, men du kan heller ikke se dem. Godt til badeværelser.
Sandblæst folie, til badeværelse mv. Der kan man ikke kigge ud eller ind, der kommer dog stadig masser af lys.

sandblaest_150x

sandblaest_folie_13mm_striber_150x