Butik – køb privatliv vinduesfilm.

Se produkt og priser: Sandblæst folie fra Hexis – ugennemsigtig men stadig lys – 131,7 kr. pr. m2.

Sandblæst folie fra Hexis – ugennemsigtig men stadig lys – 131,7 kr. pr. m2

Sandblæst folie til vinduer - forhindre indsyn.
Vælg sandblæst folie, hvis du helt vil undgå folk kan kigge ind. Du kan heller ikke kigge ud. Sandblæst folie er væsentligt billigere end solfilm, men har ingen effekt på varme. Kan bruges ud mod en offentlig vej eller på et kontor.  Du kan også bestille sandblæst folie i nøjagtige opskåret mål. 

Produkt valg

Pris: fra DKK79,00

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

Med sandblæst folie på ruden kan man ikke se igennem. Det er meget brugt for at undgå folk kan se ind i lejligheden, stuen eller badeværelse. Du kan sætte det på hele ruden eller på den del af ruden som er i øjenhøjde for den forbipasserende udenfor, det kan være den nederste del eller en 30 centimeters striben på midten af ruden, så kan du indefra se ned på gaden og op så du ved hvordan vejret er. Det er også ideelt når du vil afskærme værkstedet, porten eller baderummet helt samtidig med at der kommer lys ind. Afskærmning kan igen være hele ruden eller dele af rudeparti i forhold til hvor øjenhøjde er for de udefra er placeret. Det kan monteres på glas men også på plexiglas. Folien er fleksibel så det kan godt sættes på port plexiglas så der ikke kan ses ind. Lysgennemgang er cirka 50 % så den tager en del af lyset, men det giver et mere jævnt lys i forhold til. Hvis du er dygtig med en kniv kan du skære mønster som du selv ønsker det.

Folien er placeret på et stykke pap som du tager af inden monteringen. Monteringen foregår ved at du renser ruden, så plasker du sæbevand direkte på limen, og på ruden, når du så sætter folien op kan du skubbe den rundt og når du ser at den er sidder perfekt skubber du vandet ud igen med en skraber. Put også vand på den side du skraber for at undgå ridser. Du kan bestille folien i hele løbende meter eller i færdig opskårne mål så det er lige til at sætte op. Men at måle så nøjagtigt kan være lidt svært. Flere bestiller det lidt i overstørrelse for at skære den sidste centimeter væk direkte på ruden, så opnår du helt skarpe kanter.

Se produkt og priser: Silver spejlfilm fra SolarGard til indvendig montering – 247 kr. pr. kradratmeter.

Silver spejlfilm fra SolarGard til indvendig montering – 247 kr. pr. kradratmeter.

Vælg spejlfolie vinduesfolie Silver 20(mørkest) eller 40, hvis du ønsker One-Way. Kig ud men ikke ind. Bemærk det virker modsat når det er mørkt udenfor. Silver er også en solfilm, spejlfolie, vinduesfolie der modvirker varme og blænding. Du kan også bestille Silver 20 og Silver 40 opskåret på nøjagtige mål, så det passet til din rude.

Produkt valg

Pris: fra DKK148,25

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

Du kan skabe et spejl med spejlfolie. Spejlet virker ligesom sølvspejl har virket i 500 år, og på samme måde som dit spejl på badeværelset, du har en mørk bagside og det er lyst på forsiden. Spejleffekten opstår når der er lysforskel mellem de to sider, der er ikke en forside eller en bagside på spejlfolien, du skaber det alene med lyset.

Klik og læs mere om spejleffekten

Du kan bruge spejleffekten i mange henseender, du kan for eksempel som spejl film, hvor du indenfor har det mørkt og der er dagslys ude, det virker meget godt når der er direkte sol, når det er mørkt virker det modsat.

Du kan også bruge det som et “smart mirror”, hvor du placerer en computerskærm eller lign. bag, når den så tændes kan du se igennem pga. lyseffekten.

I diverse film kender man det fra et afhøringsrum, hvor man kun kan se den ene vejl, også her skabes forskellen med lyset.

Du kan skjule dit kamera bag en spejlfilm, det kan både være et overvågningkamera eller noget spion artigt.

Du kan også lave en teleprompter med spejlfilm, tjek google for at finde mere info om alle disse muligheder. Husk også at når du sætter solfilm på i form af spejlfilm er du beskyttet mod solen, denne type film reflekterer sollyset og gør at rigtig meget varme afvises. Det er vigtigt du ikke sætter den indvendigt på lavenergiruder, alt den varme der afvises lagres i ruden og så varmes ruden op til meget høj temperatur, det kan ruden springe af.

Se produkt og priser: Silver 20 og Silver 50 solfilm til udvendig montering.

Silver 20 og Silver 50 solfilm til udvendig montering

Silver solfilm, til udvendig montering. Klassisk solfilm med sølvlook, solfilmen spejler og reflekterer derved solem mest muligt, hvilket giver maksimum varmereduktion. Den udvendige silver solfilm fås i 2 varianter, tone 20 som er den mørkeste og giver mest spejl, i direkte sol kan du ikke se ind af ruden, mens det er m uligt at se ud. Silver 50 er mindre spejlende, men virker fint i direkte sol. Bestil Silver 20 eller Silver 50 i nøjagtig opskårne mål.

Bemærk der er lim på den ene side af filmen, derudover virker spejl/envejseffekten alene ved man skaber spejlet med lyset. Den side der har mest lys ser spejlet. Monteres udvendigt på lavenergi ruder, temperaturen skal være over 8 grader dag og nat da limen hærder færdigt over nogle dage.

Produkt valg

Pris: fra DKK180,00

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

Du kan sætte silver 20 og silver 50 op på lavenergi ruder udvendigt, limen er stærkere og ridselag er stærkere, kan holde til vind og vejr.

 SolvarmereduktionBlændingsreduktrionUV reduktionVarmetabsreduktion
Silver 20 udvendig72%35%99%7%
Silver 50 Udvendig50%17%98%5%

Udvendig montering er nødvendig hvor du har lavenergiruder, af hensyn til at ruden ikke sprænger. Når du sætter solfilm op standser den en masse varme, den varme lagres lige der hvor solfilmen sættes, det betyder at hvis du sætter solfilmen op indvendigt, så lagres varmen i ruden, sætter du solfilmen op udvendigt, så når varmen ikke ruden og den afvises blot. Hvis ruden bliver for varm kan den springe. Den vil kun springe ved lavenergi ruder da den er under tryk. En almindelig thermo rude kan godt holde til indvendig solfilm, det samme hvis du har enkeltlagsglas, f.eks i form af forsatsruder – men du vil altid have solfilmen så langt ude som muligt det vil sige hvis du har flere lag glas f-eks. forsats ruder så skal solfilm på det yderste lag, gerne indvendigt – ellers vil rummet imellem de to ruder blive varmet op og stå at afgive varme ligesom en radiator.

Silver ude 20 til udvendig montering data:

Solargard Silver 50 til udvendig montering data:

Se produkt og priser: Sandblæst folie – 13 mm striber fra Réflectiv. 137,5 kr. pr. kvadratmeter.

Sandblæst folie – 13 mm striber fra Réflectiv. 137,5 kr. pr. kvadratmeter

Du skal bruge denne type sandblæst folie, hvor du gerne vil kunne kigge ud, men det skal være svært at kigge ind. Der kommer stadig masser af lys ind. Striberne er 13mm høje - og mellemrum mellem striberne er 6mm. Striberne er på langs, dvs. stribens længde er lig antal løbende meter. Du kan både sætte striberne på vandret, som vist på billedet men også på højkant hvis du ønsker det.
Den kan bruges i en privat bolig ud mod en vej, eller på glasvæg mellem kontorer.  

 Du kan også købe sandblæst folie med striber i opskårne mål. 

Produkt valg

Pris: fra DKK31,25

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

Sandblæst med striber dækker ikke ruden helt til med sandblæst folie, der er 13 millimeter striber efterfulgt af 6 mm klar film. Det hænger naturligvis fast i et stykke, det er også beskyttet af en meget tynd klar film der beskytter limen. Den tages af inden monteringen. Denne type duer ikke til et badeværelse, da den ikke lukker helt af for indsyn, men kun næsten. Man kan se igennem, men der er ikke klar da det afbrydes af det sandblæste, det samme når du skal kigge ud, men man kan sagtens fornemme hvad der foregår uden for, i stedet for at dække ruden helt til. Er perfekt i en gadedør eller et gadevindue hvor folk går forbi, hvor du stadig vil kunne kigge lidt ud.

Produktet har ingen effekt mod varme, det er folie som giver ruden et delvist matteret look. Du kan sagtens sætte det på noget af ruden, f.eks. de nederste 30 cm, og så lade det øverste af ruden være helt uden film.
Tænk også over hvilken vej striberne skal vende, det mest normale er at de går vandret, men det kan være det skal matche med noget andet, og så kan de gå lodret eller skrå, det er helt op til dig.

Kan også bruges i glasruderne der adskiller et mødelokale, så bliver det mere vanskeligt at se ind, uden at man føler sig alt for indelukket uden at kunne se igennem ruderne.

Man ser tit en rude monteret med sandblæst folie, hvor der så er monteret ovenpå, det kan både være et logo skåret i sandblæst men også i en farve eller på anden måde. Udeseende ændres en smule afhængig af hvilken side det sættes på, sidder det på bagsiden får du højere glans fra glasset, men det er mere vigtigt at gå op i hvorfra der kan komme slitage, den er ikke beregnet til at sætte udenfor, men den kan godt sidde ude, men holdbarheden vil falde meget, afhængig af hvor udsat det er. Men på en glasafskærmning på en terrassen kan det være en fin løsning – men det holdler nok ikke mere en max. 5 år udvendigt.

Værktøj til montering af solfilm, 3M guldskraber og kniv.

Værktøj – Kniv og 3M skraber 50 kr.

Til montering af solfilm skal du brug værktøj. Du skal blandt andet bruge en folieskraber (3M guldskraber) og en skarp hobbykniv. Værktøj består af en kniv der kan skærer direkte i ruden uden at ruden bliver ridset. Det er vigtig kniven er skarp, ellers ridser den ruden, du skal derfor knække yderste led af nærmest hele tiden for ikke at lave synlige spor i ruden. Du får også en blød gummiskraber fra 3M, der har god kvalitet og ridser ikke filmen. Den virker lidt som en dejskraber og kan tåle lidt varme hvis du vil strække filmen.

Pris: DKK50,00

Loading Opdaterer kurv...
Gratis Monteringsvejledning på email.

Gratis monteringsvejledning til solfilm

Du kan få en gratis monteringsvejledning med din ordre når du bestiller solfilm eller sandblæst folie. Vejledningen indeholder udover en video også ca. 2 sider med fotos og tips til hvordan du nemmest montere solfilmen korrekt. Der medfølger også links til video der viser hvordan monteringen foregår.

Pris: DKK0,00

Loading Opdaterer kurv...