Solfilm til bil fra Solargard. Rudehøjde 0,5 – 0,75 eller 1,01 cm. Vælg mellem 5 forskellige toner

Solfilm til bil fra Solargard. Rudehøjde 0,5 – 0,75 eller 1,01 cm. Vælg mellem 5 forskellige toner

Du skal vælge mellem 3 forskellige rudehøjder.
Vælg antal meter i rullen - hvis du bestiller flere løbende meter i samme tone er de i sammenhængende i en rulle.
Du skal også mellem 5 forskellige toner (lysgennemgang). Solfilm af professionel kvalitet Amerikanske Solargard af typen NR Supreme.
Prisen er ens for de 5 toner.

Produkt valg

Pris: fra DKK117,50

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

helpHvor meget solfilm skal jeg bruge?
helpPriseksempel – Ford

Solfilm i bilen kan have flere formål, og giver dig flere fordele. De fleste bruger sætter det i ruderne fordi der er for meget lys i kabinen, det er svært at se noget i telefonen eller i GPS, så man har et ønske om at reducere mængden af lys. En meget almindelig udfordring er at børn på bagsædet ikke kan se noget i deres tablet eller telefon og derfor skal solen dæmpes i den bagerste del af bilen. Det kan også være du har hund eller lign. i bagagerummet, den sidder direkte i solen og bliver udmattet, derfor ønsker du at dæmpe af for lyset. De fleste ønsker ikke en alt for mørk film, det kan være med lysgennemgang på 20 – 30 stykker, fordi man også gerne vil kunne kigge lidt ud, i sær når det bliver aften kan det være svært at se cykler og den slags i bagspejlet hvis der er for mørk en tone i ruden.

Et andet formål med solfilm i bilen er hvis du har værktøj i bilen, så vil du ikke have folk skal kunne se ind og kunne undersøge hvad du har liggende, solfilm af den mørke type gør det meget vanskeligt at se ind, derfor er du godt sikret mod indkig, og du kan stadig se en bil gennem ruden også aften hvis du kan se kørelyset. Cykelister og den slags med svagt lys er svære at få øje på.

Solfilm i de bagerste ruder, dvs. bag førersædet er lovligt du må ikke sætte det i foran eller i forruden. Det kan dog være fristende og mange biler er fra ny godkendt med let tonede ruder i de forreste sideruder, det ændre dog ikke på at du ikke får bilen synet med solfilm i de forreste ruder. Det kan dog alligevel være fristende, men så tag det ud inden syn og vælg en helt lys tone fx. tone 50.

Solfilm i bilens ruder se godt ud, især hvis det er monteret pænt, og en ordentlig kvalitet der holder den originale farve og ikke falmer. Hvil bilen skal se sej ud, sammen med alt det andet du styler den med vælger du tone 08 eller tone 15 til ruderne, det kan også være fristende at tone de forreste ruder, men husk du ikke få bilen synet med solfilm i de tre forreste ruder.

En ekstre bonus du får med ved solfilm i ruderne, er at sikkerheden øges, hvis du er ude i et trafikuheld og sideruder,e eller bagruden knuses vil det hænge i et stykke, det vil ikke splintre i 1000 stykker, men blot falde ned i et samlet stykke..