Sandblæst folie fra Hexis – ugennemsigtig men stadig lys – 131,7 kr. pr. m2

Sandblæst folie fra Hexis – ugennemsigtig men stadig lys – 131,7 kr. pr. m2

Sandblæst folie til vinduer - forhindre indsyn.
Vælg sandblæst folie, hvis du helt vil undgå folk kan kigge ind. Du kan heller ikke kigge ud. Sandblæst folie er væsentligt billigere end solfilm, men har ingen effekt på varme. Kan bruges ud mod en offentlig vej eller på et kontor.  Du kan også bestille sandblæst folie i nøjagtige opskåret mål. 

Produkt valg

Pris: fra DKK79,00

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

Med sandblæst folie på ruden kan man ikke se igennem. Det er meget brugt for at undgå folk kan se ind i lejligheden, stuen eller badeværelse. Du kan sætte det på hele ruden eller på den del af ruden som er i øjenhøjde for den forbipasserende udenfor, det kan være den nederste del eller en 30 centimeters striben på midten af ruden, så kan du indefra se ned på gaden og op så du ved hvordan vejret er. Det er også ideelt når du vil afskærme værkstedet, porten eller baderummet helt samtidig med at der kommer lys ind. Afskærmning kan igen være hele ruden eller dele af rudeparti i forhold til hvor øjenhøjde er for de udefra er placeret. Det kan monteres på glas men også på plexiglas. Folien er fleksibel så det kan godt sættes på port plexiglas så der ikke kan ses ind. Lysgennemgang er cirka 50 % så den tager en del af lyset, men det giver et mere jævnt lys i forhold til. Hvis du er dygtig med en kniv kan du skære mønster som du selv ønsker det.

Folien er placeret på et stykke pap som du tager af inden monteringen. Monteringen foregår ved at du renser ruden, så plasker du sæbevand direkte på limen, og på ruden, når du så sætter folien op kan du skubbe den rundt og når du ser at den er sidder perfekt skubber du vandet ud igen med en skraber. Put også vand på den side du skraber for at undgå ridser. Du kan bestille folien i hele løbende meter eller i færdig opskårne mål så det er lige til at sætte op. Men at måle så nøjagtigt kan være lidt svært. Flere bestiller det lidt i overstørrelse for at skære den sidste centimeter væk direkte på ruden, så opnår du helt skarpe kanter.