Sandblæst folie – 13 mm striber fra Réflectiv. 137,5 kr. pr. kvadratmeter

Sandblæst folie – 13 mm striber fra Réflectiv. 137,5 kr. pr. kvadratmeter

Du skal bruge denne type sandblæst folie, hvor du gerne vil kunne kigge ud, men det skal være svært at kigge ind. Der kommer stadig masser af lys ind. Striberne er 13mm høje - og mellemrum mellem striberne er 6mm. Striberne er på langs, dvs. stribens længde er lig antal løbende meter. Du kan både sætte striberne på vandret, som vist på billedet men også på højkant hvis du ønsker det.
Den kan bruges i en privat bolig ud mod en vej, eller på glasvæg mellem kontorer.  

 Du kan også købe sandblæst folie med striber i opskårne mål. 

Produkt valg

Pris: fra DKK31,25

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

Sandblæst med striber dækker ikke ruden helt til med sandblæst folie, der er 13 millimeter striber efterfulgt af 6 mm klar film. Det hænger naturligvis fast i et stykke, det er også beskyttet af en meget tynd klar film der beskytter limen. Den tages af inden monteringen. Denne type duer ikke til et badeværelse, da den ikke lukker helt af for indsyn, men kun næsten. Man kan se igennem, men der er ikke klar da det afbrydes af det sandblæste, det samme når du skal kigge ud, men man kan sagtens fornemme hvad der foregår uden for, i stedet for at dække ruden helt til. Er perfekt i en gadedør eller et gadevindue hvor folk går forbi, hvor du stadig vil kunne kigge lidt ud.

Produktet har ingen effekt mod varme, det er folie som giver ruden et delvist matteret look. Du kan sagtens sætte det på noget af ruden, f.eks. de nederste 30 cm, og så lade det øverste af ruden være helt uden film.
Tænk også over hvilken vej striberne skal vende, det mest normale er at de går vandret, men det kan være det skal matche med noget andet, og så kan de gå lodret eller skrå, det er helt op til dig.

Kan også bruges i glasruderne der adskiller et mødelokale, så bliver det mere vanskeligt at se ind, uden at man føler sig alt for indelukket uden at kunne se igennem ruderne.

Man ser tit en rude monteret med sandblæst folie, hvor der så er monteret ovenpå, det kan både være et logo skåret i sandblæst men også i en farve eller på anden måde. Udeseende ændres en smule afhængig af hvilken side det sættes på, sidder det på bagsiden får du højere glans fra glasset, men det er mere vigtigt at gå op i hvorfra der kan komme slitage, den er ikke beregnet til at sætte udenfor, men den kan godt sidde ude, men holdbarheden vil falde meget, afhængig af hvor udsat det er. Men på en glasafskærmning på en terrassen kan det være en fin løsning – men det holdler nok ikke mere en max. 5 år udvendigt.