TrueVue 40 fra Solargard. Spejl + klart udsyn – 247,6 kr. pr. kvadratmeter

TrueVue 40 fra Solargard. Spejl + klart udsyn – 247,6 kr. pr. kvadratmeter

TrueVue har spejleffekt i direkte sol, klar gennemsyn fra indersiden. Lysgennemgang 40%. Hvis du ønsker One-Way, virker kun svagt i skygge. Du skal have meget lysforskel, så er det muligt at kigge ud men ikke ind. Bemærk det virker modsat når det er mørkt udenfor. Du kan også købe TrueVue 40 solfilm skåret efter dine mål så de passer til ruden.

Produkt valg

Pris: fra DKK185,75

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

TrueVue er den pæne version af spejl-solfilm. Den er mørkere og giver et mere cool look, den er derfor heller ikke helt så spejlende og ikke så effektiv med hensyn til at afvise varme og det skaber ikke på samme måde one-way effekten. Du kan godt få den til at virke som one-way film, men den virker bedst i direkte sol eller at inde er ret mørk, hvis du har et rum der er gennemlyst vil den ikke virke særlig godt som one-way solfilm.

TrueVue 40 har et cool look, den gør rummet mørkere uden at det bliver for mørkt, det giver et fedt dæmpet lys hvor og afviser samtidig en masse varme. den er beregnet til at sætte op indvendigt, på thermoruder eller enkelt lags glas, hvis du skal have den på lavenergi ruder skal den udvendig, det kan du også godt men den er umiddelbart ikke stærk nok i lumen og ridselaget til at kunne holde i mange år, men kan sagtens holde 5 år hvis den ikke er alt for udsat.