Butik – køb spejlsolfilm til inde og udvendig montering

 • Silver 20 og Silver 50 solfilm til udvendig montering

  Silver solfilm, til udvendig montering. Klassisk solfilm med sølvlook, solfilmen spejler og reflekterer derved solem mest muligt, hvilket giver maksimum varmereduktion. Den udvendige silver solfilm fås i 2 varianter, tone 20 som er den mørkeste og giver mest spejl, i direkte sol kan du ikke se ind af ruden, mens det er m uligt at se ud. Silver 50 er mindre spejlende, men virker fint i direkte sol. Bestil Silver 20 eller Silver 50 i nøjagtig opskårne mål.

  Bemærk der er lim på den ene side af filmen, derudover virker spejl/envejseffekten alene ved man skaber spejlet med lyset. Den side der har mest lys ser spejlet. Monteres udvendigt på lavenergi ruder.

  gutentor_dynamic_css:
  gutentor_css_info: s:123:"a:5:{s:7:"version";s:5:"3.1.6";s:13:"saved_version";i:2;s:6:"is_rtl";b:0;s:6:"blocks";a:0:{}s:18:"load_optimized_css";b:0;}";

  fra DKK180,00

  Loading Opdaterer kurv...
 • Silver spejlfilm fra SolarGard til indvendig montering – 247 kr. pr. kradratmeter.

  Vælg spejlfolie vinduesfolie Silver 20(mørkest) eller 40, hvis du ønsker One-Way. Kig ud men ikke ind. Bemærk det virker modsat når det er mørkt udenfor. Silver er også en solfilm, spejlfolie, vinduesfolie der modvirker varme og blænding. Du kan også bestille Silver 20 og Silver 40 opskåret på nøjagtige mål, så det passet til din rude.

  fra DKK148,25

  Loading Opdaterer kurv...