Silver 20 og Silver 50 solfilm til udvendig montering

Silver 20 og Silver 50 solfilm til udvendig montering

Silver solfilm, til udvendig montering. Klassisk solfilm med sølvlook, solfilmen spejler og reflekterer derved solem mest muligt, hvilket giver maksimum varmereduktion. Den udvendige silver solfilm fås i 2 varianter, tone 20 som er den mørkeste og giver mest spejl, i direkte sol kan du ikke se ind af ruden, mens det er m uligt at se ud. Silver 50 er mindre spejlende, men virker fint i direkte sol. Bestil Silver 20 eller Silver 50 i nøjagtig opskårne mål.

Bemærk der er lim på den ene side af filmen, derudover virker spejl/envejseffekten alene ved man skaber spejlet med lyset. Den side der har mest lys ser spejlet. Monteres udvendigt på lavenergi ruder, temperaturen skal være over 8 grader dag og nat da limen hærder færdigt over nogle dage.

Produkt valg

Pris: fra DKK180,00

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

Du kan sætte silver 20 og silver 50 op på lavenergi ruder udvendigt, limen er stærkere og ridselag er stærkere, kan holde til vind og vejr.

 SolvarmereduktionBlændingsreduktrionUV reduktionVarmetabsreduktion
Silver 20 udvendig72%35%99%7%
Silver 50 Udvendig50%17%98%5%

Udvendig montering er nødvendig hvor du har lavenergiruder, af hensyn til at ruden ikke sprænger. Når du sætter solfilm op standser den en masse varme, den varme lagres lige der hvor solfilmen sættes, det betyder at hvis du sætter solfilmen op indvendigt, så lagres varmen i ruden, sætter du solfilmen op udvendigt, så når varmen ikke ruden og den afvises blot. Hvis ruden bliver for varm kan den springe. Den vil kun springe ved lavenergi ruder da den er under tryk. En almindelig thermo rude kan godt holde til indvendig solfilm, det samme hvis du har enkeltlagsglas, f.eks i form af forsatsruder – men du vil altid have solfilmen så langt ude som muligt det vil sige hvis du har flere lag glas f-eks. forsats ruder så skal solfilm på det yderste lag, gerne indvendigt – ellers vil rummet imellem de to ruder blive varmet op og stå at afgive varme ligesom en radiator.

Silver ude 20 til udvendig montering data:

Solargard Silver 50 til udvendig montering data: