Butik Ude solfilm

 • Sterling 25 og 40 fra SolarGard. Solfilm til udvendig montering (375 kr. pr. m2) –

  Har du lavenergi ruder, 2 lags eller trelags skal du sætte solfilm på udvendigt. Årsagen er at solfilm ikke monteres udvendigt vil ruden blive varmet op, det kan ruden ikke holde til og kan derved springe. Ved solafskærmning udvendig på ruden standses varmen inden den rammer ruden. Derudover får du bedre effekt, idet du undgår at opvarme rummet med varme fra en opvarmet rude. Beregn og bestil solfilm i nøjagtige mål opskåret til din rude.
  youtube_icon Se video om udvendig solfilm
  Vælg mellem tone 25 med 25% lysgennemgang (mørk) og tone 45, med 45% lysgennemgang.

  fra DKK225,25

  Loading Opdaterer kurv...
 • QX 70 udvendig solfilm fra Solargard – høj effekt, næsten usynligt look

  QX70 udvendig solfilm fra Solargard kombinerer høj varmeafvisning, med meget refleks, det betyder den spejler nærmest ikke, og er derfor meget neutralt, har et næsten usynligt look. En ideel løsning til bygninger og rum hvor du vil reducerer varmen uden at miste ret meget lysdu beskytter stadig møbler og hele interiøret mod skadelig UV, men alligevel ikke ændre facadens udseende.

  Alle Sentinel produkter blokere 99% af UV-stråling. QX 70 kan sættes på de fleste fleste moderne ruder, det er dog mere kompliceret hvis din rude er behandlet med nano.

  fra DKK428,00

  Loading Opdaterer kurv...
 • Silver 20 og Silver 50 solfilm til udvendig montering

  Silver solfilm, til udvendig montering. Klassisk solfilm med sølvlook, solfilmen spejler og reflekterer derved solem mest muligt, hvilket giver maksimum varmereduktion. Den udvendige silver solfilm fås i 2 varianter, tone 20 som er den mørkeste og giver mest spejl, i direkte sol kan du ikke se ind af ruden, mens det er m uligt at se ud. Silver 50 er mindre spejlende, men virker fint i direkte sol. Bestil Silver 20 eller Silver 50 i nøjagtig opskårne mål.

  Bemærk der er lim på den ene side af filmen, derudover virker spejl/envejseffekten alene ved man skaber spejlet med lyset. Den side der har mest lys ser spejlet. Monteres udvendigt på lavenergi ruder.

  gutentor_dynamic_css:
  gutentor_css_info: s:123:"a:5:{s:7:"version";s:5:"3.1.6";s:13:"saved_version";i:2;s:6:"is_rtl";b:0;s:6:"blocks";a:0:{}s:18:"load_optimized_css";b:0;}";

  fra DKK180,00

  Loading Opdaterer kurv...