Butik – solfilm til indvendig montering, på enkeltlags ruder eller thermoruder.

Silver spejlfilm fra SolarGard til indvendig montering – 247 kr. pr. kradratmeter.

Vælg spejlfolie vinduesfolie Silver 20(mørkest) eller 40, hvis du ønsker One-Way. Kig ud men ikke ind. Bemærk det virker modsat når det er mørkt udenfor. Silver er også en solfilm, spejlfolie, vinduesfolie der modvirker varme og blænding. Du kan også bestille Silver 20 og Silver 40 opskåret på nøjagtige mål, så det passet til din rude.

Produkt valg

Pris: fra DKK148,25

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

Du kan skabe et spejl med spejlfolie. Spejlet virker ligesom sølvspejl har virket i 500 år, og på samme måde som dit spejl på badeværelset, du har en mørk bagside og det er lyst på forsiden. Spejleffekten opstår når der er lysforskel mellem de to sider, der er ikke en forside eller en bagside på spejlfolien, du skaber det alene med lyset.

Klik og læs mere om spejleffekten

Du kan bruge spejleffekten i mange henseender, du kan for eksempel som spejl film, hvor du indenfor har det mørkt og der er dagslys ude, det virker meget godt når der er direkte sol, når det er mørkt virker det modsat.

Du kan også bruge det som et “smart mirror”, hvor du placerer en computerskærm eller lign. bag, når den så tændes kan du se igennem pga. lyseffekten.

I diverse film kender man det fra et afhøringsrum, hvor man kun kan se den ene vejl, også her skabes forskellen med lyset.

Du kan skjule dit kamera bag en spejlfilm, det kan både være et overvågningkamera eller noget spion artigt.

Du kan også lave en teleprompter med spejlfilm, tjek google for at finde mere info om alle disse muligheder. Husk også at når du sætter solfilm på i form af spejlfilm er du beskyttet mod solen, denne type film reflekterer sollyset og gør at rigtig meget varme afvises. Det er vigtigt du ikke sætter den indvendigt på lavenergiruder, alt den varme der afvises lagres i ruden og så varmes ruden op til meget høj temperatur, det kan ruden springe af.

Neutral fra Solargard – meget lys mindre varme – 342 pr. m2

Vælg Neutral 50 eller 70, hvis du ønsker meget lys men mindre varme og maksimal blokering af solens skadelige stråler.
Neutral er billigere end LX70. Bestil et stykke i nøjagtig mål opskåret så det passer til din rude.

Produkt valg

Pris: fra DKK102,90

Loading Opdaterer kurv...

TrueVue 40 fra Solargard. Spejl + klart udsyn – 247,6 kr. pr. kvadratmeter

TrueVue har spejleffekt i direkte sol, klar gennemsyn fra indersiden. Lysgennemgang 40%. Hvis du ønsker One-Way, virker kun svagt i skygge. Du skal have meget lysforskel, så er det muligt at kigge ud men ikke ind. Bemærk det virker modsat når det er mørkt udenfor. Du kan også købe TrueVue 40 solfilm skåret efter dine mål så de passer til ruden.

Produkt valg

Pris: fra DKK185,75

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

TrueVue er den pæne version af spejl-solfilm. Den er mørkere og giver et mere cool look, den er derfor heller ikke helt så spejlende og ikke så effektiv med hensyn til at afvise varme og det skaber ikke på samme måde one-way effekten. Du kan godt få den til at virke som one-way film, men den virker bedst i direkte sol eller at inde er ret mørk, hvis du har et rum der er gennemlyst vil den ikke virke særlig godt som one-way solfilm.

TrueVue 40 har et cool look, den gør rummet mørkere uden at det bliver for mørkt, det giver et fedt dæmpet lys hvor og afviser samtidig en masse varme. den er beregnet til at sætte op indvendigt, på thermoruder eller enkelt lags glas, hvis du skal have den på lavenergi ruder skal den udvendig, det kan du også godt men den er umiddelbart ikke stærk nok i lumen og ridselaget til at kunne holde i mange år, men kan sagtens holde 5 år hvis den ikke er alt for udsat.

LX70 fra Solargard – Usynlig solfilm med samme fordele – 670 kr. pr. m2

Til dig der vil have alle solfilmens fordele, uden at dine ruder ser tonede ud!
- Blokerer op til 89 % af de infrarøde stråler
- Afviser op til 47 % af solens energi
- Du beholder udsyn indefra
- Din rude ser ikke tonet ud

Til dig der vil undgå tonede ruder - uden at gå glip af solfilmens fordele.

Vælg LX70, hvis du ønsker det samme lys som nu men gerne vil mindske varmen og undgå, at solens skadelige stråler falmer dine ting. LX70 er det dyreste valg.

LX70 fås kun i 1,5 meters bredde.

Produkt valg

Pris: fra DKK1.005,00

Loading Opdaterer kurv...
Læs mere...
Klik og fold ud...

Bemærk: Hvis du vil have f.eks. et stykke solfilm på 1,5 x 3 meter – så opdater antal bagefter i bunden af siden.

Værktøj – Kniv og 3M skraber 50 kr.

Til montering af solfilm skal du brug værktøj. Du skal blandt andet bruge en folieskraber (3M guldskraber) og en skarp hobbykniv. Værktøj består af en kniv der kan skærer direkte i ruden uden at ruden bliver ridset. Det er vigtig kniven er skarp, ellers ridser den ruden, du skal derfor knække yderste led af nærmest hele tiden for ikke at lave synlige spor i ruden. Du får også en blød gummiskraber fra 3M, der har god kvalitet og ridser ikke filmen. Den virker lidt som en dejskraber og kan tåle lidt varme hvis du vil strække filmen.

Pris: DKK50,00

Loading Opdaterer kurv...

Gratis monteringsvejledning til solfilm

Du kan få en gratis monteringsvejledning med din ordre når du bestiller solfilm eller sandblæst folie. Vejledningen indeholder udover en video også ca. 2 sider med fotos og tips til hvordan du nemmest montere solfilmen korrekt. Der medfølger også links til video der viser hvordan monteringen foregår.

Pris: DKK0,00

Loading Opdaterer kurv...