Sandblæst folie er god til at skabe privatliv

Vinduesfolie kan være en sandblæst folie, beregnet til at montere på indersiden eller yderside af ruden.

Privatliv vinduesfilm på ruden er en god måde at mattére eller afskærme dit vinduer på, uden at lukke lyset helt ude.

Sandblæst folie er en simpel løsning til at afskærme for indkig/nysgerrige. Dette er en selvklæbende folie, man kan bruge inde og ude på plane overflader. Vindue film til at beskytte privatliv er mere og mere udbredt.

Vinduesfolie anvendes ofte i stedet for de mere almindelige gardiner og persienner. Med vinduesfolie på vinduerne kan der stadig komme masser af lys inde.

Uigennemsigtige film kan hindre indkig, samtidig med at personer inde i rummet ikke er umiddelbart synlige, men heller ikke helt skjult.

Vinduesfilm kan også bruges som udsmykning af vinduet, og samtidig værner det om privatlivets fred.

Frosted folie kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge.

Et indretnings tips er at sætte vinduesfolie med mønster op på glaslåger på glasskabe/vitrineskabe i hjemmet for derfor at afskærme hvis du har rod inde i skabet. Du kan evt. også sætte hvide tekster eller mønstre direkte på det matte folie.

En anden mulighed er selv at skære eller gå efter de minimalistiske udtryk som tern, diagonale streger eller vandrette linjer.

Her ser du en vejledning på hvordan du kan sætte folie på vinduer. Den folie du køber hos os er holdbar og montering er meget nemmere end billig vinduesfilm. Har du et stor vindue, kan det være en fordel at være to til monteringen, så kan i holde i hvert hjørne.

I brusenichen af glas kan du også sætte vinduesfolie på for at skærme af når man er i bad. Du får stadig masser af lys ind på dit baderum / badeværelse. Vinduesfolie til badeværelset er en rigtig god måde at afskærme så folk ikke kan kigge ind på dit badeværelse. Få inspiration på pinterest.

Bliver du træt af motivet, er det nemt at fjerne vinduesfolie igen.