Sandblæst folie kan du selv designer i mange mønstre.

Sandblæst folie kan du selv designer i mange mønstre.

Hvis du sætter folie på hele ruden, fra højre til venstre og top til bund vil det ikke være muligt at se igennem ruden overhovedet. Der kommer stadig masser af lys, og lyset vil være mere jævnt end hvis du har direkte Sol, det vil være som en slags skarp pærer med en skærm for.

Vil du også have muligheden for at kigge en smule ud, samtidig med at forbipasserende har rigtig svært ved at se ind,  kan du designe den sandblæste folie i et mønster der passer til din smag.

Sandblæst folie på den nederste del af ruden.
Sandblæst folie på den nederste del af ruden.

Du skal tænke på at forbipasserende måske ikke har samme øjenhøjde som du har inden for. Derfor kan du sætte sandblæst folie i en øjenhøjde så du kan kigge uhindret ud.

Det er meget almindelig for folk der bor i lejligheder i stueetagen at sætte sandblæst folie på den nederste del af ruden, så kan nysgerrig ikke umiddelbart se ind, de kan måske kigger op i loftet. Du er typisk højere oppe på grund af husets sokkel og lejlighedens opbygning, så når du står op kan du med folie neders på ruden se ud i gaden.

En anden løsning kan være at sætte en stribe sandblæst folie direkte i øjenhøjde Det kan godt være midt på ruden, hvor bund og top ikke er dækket. Så kan du se ud der.

Her et foto af et specialdesignede mønster hvor man kan kigge ind imellem de forskellige størrelser af striber.  Det skæres på maskine, således det er præcist og afstanden mellem striberne er ens, du kan få striber som du vil, kontakt os.  Det viste er ikke noget specielt design, men alligevel pænt på sin egen måde. Du kan bestille logo som en del af striberne hvis det kunne have interesse.