Handelsbetingelser

Fortrydelsesret
Som dansk forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret i forbindelse med fjernsalg. Denne fortrydelsesret kan dog i visse tilfælde fraviges med forbrugerens samtykke, blandt andet når det drejer sig om tjenesteydelser og varer, der fremstilles og tilpasses specielt til dig.
Du skal derfor være opmærksom på, at der ikke gælder nogen fortrydelsesret, når du køber solfilm og sandblæst folie på internetsiden www.solfilmhalvpris.dk. Årsagen er, at vi skærer af en rulle, hvorfor solfilm og sandblæst folie i mindre mængder er specialfremstillet og ikke kan returneres.

Når du afgiver din ordre ved at klikke på den betalingsmetode, du ønsker, accepterer du samtidig at fortrydelsesretten fraviges.

Ved køb af værktøj og andre løsdele gælder 14 dages fortrydelsesret.
Læs mere her: https://taenk.dk/raadgivning-og-rettigheder/online-shopping/fortrydelsesret-paa-nettet

Adressen du skal returnere til er: Mosevang 4, 4000 Roskilde. Du skal selv afholde alle omkostninger ifm. returnering, med mindre det skyldes fejl i produktet eller fejl fra vores side.

Send en mail til os for at få yderligere instrukser om returnering:
solfilm@solfilmhalvpris.dk – vi yder ingen telefon support.

Mener du produktet er fejlbehæftet skal det som udgangspunkt returneres, du afholder i første omgang selv omkostninger til returnering, de bliver naturligvis dækket hvis vi er af samme opfattelse omkring fejl. Du er også velkommen til at sende fotos af fejl på en email, på den måde kan vi måske afgøre om der er fejl. Hvis du begynder at montere, tilpasse, klippe eller andet i produktet bortfalder muligheden for returneringen og evt. erstatning.

Garanti
Vi giver 5 års garanti for, at solfilmen beholder sit udseende og ydeevne.
Hvis du vil kontaktes af os, så send en e-mail til:
solfilm@solfilmhalvpris.dk – vi yder ingen telefon support.

Betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

  • Dankort, MasterCard og Visa
  • PayPal
  • Forudbetaling: Nykredit Bank Reg.5479 Kontonr.2419820. Varen sendes når betalingen er registreret, typisk 2-5 dage efter overførslen.
  • EAN-fakturering til det offentlige
  • Faktura (kræver SE-nummer)
  • Afhentning (på Mosevang 4, 4000 Roskilde – afhentningstid skal aftales)

Du betaler ikke gebyr dvs. der er ikke yderligere betalingsudgifter..

Leveringsbetingelser
Du får typisk tilsendt din bestilling 1-2 hverdage efter du har bestilt det.