Hvordan gik monteringen? Er du tilfreds med effekten?

Vi vil rigtig gerne høre om din erfaring med montering af solfilm
– det kan hjælpe andre til et bedre resultat!

 • Skriv f.eks. hvilken type solfilm købte du?
 • Hvad monterede du på, hvad med værktøj?
 • Hvilken monteringsmetode brugte du?
 • Kunne du bruge monteringsvejledningen?
 • Var der andre ting der var vigtige?

  Dit navn/kaldenavn(skal udfyldes)

  Din beskrivelse - hvordan gik monteringen?

  Det lykkedes for masser af folk hver dag at montere solfilm købt hos os. Prøv om du kan bidrage med noget der hjælper nybegyndere!

  Vi gider ikke høre kommentarer som:
  – Sådan noget lort eller det duer slet ikke
  – få en professionel til det.
  Kommentarer som disse hjælper ikke gør det selv folk, og bliver slettet.


  Kvs2012 d. September 17, 2021: Jeg købte solfilm til udvendig montering, for at minimere varme.
  Jeg fulgte vejledningsfilmen med at spraye sæbevand på filmen og så trække det på gradvist - men jeg synes, det var sværere end angivet og filmen sidder ikke så pænt, som jeg godt kunne ønske. Der er stadig luftbobler - til trods for at jeg brugte en skraber til folie.
  Til trods for det knap så pæne resultat, så er effekten som ønsket og leveringen var helt i top. .

  Dina Marie Belling d. February 1, 2020: Har sendt en mail til jer d. 27 Jan - syntes i skal læse den og meget gerne sende et svar.
  .

  Jacob Refsbæk d. January 21, 2020: Monteringen var nem og lige til at gå til ud fra manualen.
  Idéen med at få en folie hvor man kigge ud og ikke ind er ikke gået helt så godt som ventet. Uanset om det er lyst eller mørkt inde eller ude kan man stadig kigge ind fra begge sider ?
  Så lige nu har vi blot en mørktonet rude med meget lidt spejlrefleks som samtidig er gennemsigtig fra begge sider.
  Muligvis har jeg fået bestilt det forkerte...!!!???.

  Poul d. November 29, 2019: Det gik lige efter planen!

  Skynd dig langsomt og følg monteringsanvisning og/eller video!

  En rigtig god løsning og et godt resultat!!.

  Brian Bang d. September 29, 2019: Jeg fulgte vejledningen fra instruktionsvideoen. Jeg var dog ikke helt tilfreds med eget resultat. Det ser nok nemmere ud end det er i virkeligheden, men vinduerne er dog blevet blændet af.

  Maria Kjelsteen d. February 2, 2019: Monteringen gik nemt og problemfrit, men havde forventet at filmen var skåret meget mere præcist i målene nu jeg havde bestilt frostet film på mål. Det ene stykke var der 0,5 cm i forskel på fra bund til top, hvorfor det egentlig var for smalt til det vindue det sku monteres på. Generelt set var stykkerne mere skæve i str end de 2 mm der bliver beskrevet på jeres hjemmeside, hvilket jeg finder utilfredsstillende. Kvaliteten af filmen virker dog til at være lækker.

  SVEND WINTHER d. December 27, 2018: Følger man videoerne på Youtube, så er der ikke det de store problemer.. Det vigtigste er at ruden er rigtig ren inden man starter, og at man har det rigtige værktøj klar...
  Silver 20 virker efter hensigten... .

  Knud Larsen d. September 9, 2018: Filmen skulle monters udvendigt og det gik lidt galt med det første vindue af 2, på grund af en ganske let vind. Jeg anbefaler derfor kun at montere filmen når det er helt vindstille!
  Filmen virker perfekt, temperaturen er faldet markant og i tilgift er støjniveauet udefra også dæmpet en del. Tak for en god service..

  PH d. September 5, 2018: Hej med jer tak for rigtig god service og produkt med nem montering og you tube som læremester det 2 gang vi køber jeres superprodukt vi vender gerne tilbage .

  Per Nielsen d. July 31, 2018: Selv om det var små film jeg skulle montere gik det megt let. Godi ide med tape til at skille filmen.
  .