Hvordan gik monteringen? Er du tilfreds med effekten?

Vi vil rigtig gerne høre om din erfaring med montering af solfilm
– det kan hjælpe andre til et bedre resultat!

  • Skriv f.eks. hvilken type solfilm købte du?
  • Hvad monterede du på, hvad med værktøj?
  • Hvilken monteringsmetode brugte du?
  • Kunne du bruge monteringsvejledningen?
  • Var der andre ting der var vigtige?

Dit navn/kaldenavn(skal udfyldes)

Din beskrivelse - hvordan gik monteringen?

Det lykkedes for masser af folk hver dag at montere solfilm købt hos os. Prøv om du kan bidrage med noget der hjælper nybegyndere!

Vi gider ikke høre kommentarer som:
– Sådan noget lort eller det duer slet ikke
– få en professionel til det.
Kommentarer som disse hjælper ikke gør det selv folk, og bliver slettet.


Brian Bang d. September 29, 2019: Jeg fulgte vejledningen fra instruktionsvideoen. Jeg var dog ikke helt tilfreds med eget resultat. Det ser nok nemmere ud end det er i virkeligheden, men vinduerne er dog blevet blændet af.

Maria Kjelsteen d. February 2, 2019: Monteringen gik nemt og problemfrit, men havde forventet at filmen var skåret meget mere præcist i målene nu jeg havde bestilt frostet film på mål. Det ene stykke var der 0,5 cm i forskel på fra bund til top, hvorfor det egentlig var for smalt til det vindue det sku monteres på. Generelt set var stykkerne mere skæve i str end de 2 mm der bliver beskrevet på jeres hjemmeside, hvilket jeg finder utilfredsstillende. Kvaliteten af filmen virker dog til at være lækker.

SVEND WINTHER d. December 27, 2018: Følger man videoerne på Youtube, så er der ikke det de store problemer.. Det vigtigste er at ruden er rigtig ren inden man starter, og at man har det rigtige værktøj klar...
Silver 20 virker efter hensigten... .

Knud Larsen d. September 9, 2018: Filmen skulle monters udvendigt og det gik lidt galt med det første vindue af 2, på grund af en ganske let vind. Jeg anbefaler derfor kun at montere filmen når det er helt vindstille!
Filmen virker perfekt, temperaturen er faldet markant og i tilgift er støjniveauet udefra også dæmpet en del. Tak for en god service..

PH d. September 5, 2018: Hej med jer tak for rigtig god service og produkt med nem montering og you tube som læremester det 2 gang vi køber jeres superprodukt vi vender gerne tilbage .

Per Nielsen d. July 31, 2018: Selv om det var små film jeg skulle montere gik det megt let. Godi ide med tape til at skille filmen.
.

Claus Holm d. July 19, 2018: Monteringen gik fint. Det var en rigtig god demo-video som var med.
Jeg havde købt til udvendig montering og havde købt en speciel skraber i Silvan.
Det har bare hjulpet på varmen. Nu kan vi bruge værelset når det har været varmt udenfor..

Soefe d. July 4, 2018: Man er virkelig i gode hænder hos SOLFILMHALVPRIS. Man bliver løbende orienteret om forsendelsen, og varen er så godt emballeret at selv PostNord ikke kan beskadige den. Man modtager en udførlig og detaljeret monteringsvejledning, og alt fungerer uden problemer. Firmaet får hermed min varmeste anbefaling! Det har været en fornøjelse..

Nenad d. June 11, 2018: Det gik super nemt og resultatet er som om det var en prof der havde fikset det..

Kim d. June 9, 2018: Følger der ikke en skraber med når man køber film hos jer.