Du kan bestille 3 forskellige sæt af vareprøver:


Til biler
Gratis vareprøve bilHvis du er i tvivl om hvilken tone du skal vælge. Du får 5 forskellige toner. Klik for at bestille vareprøver for Solfilm til biler

Et par eksempler på formål og hvad solfilmen skal bruges til:Brian Callesen: Det skal monteres i sideruder bag og bagrude. på en saab 9-3 årg 02Peter Andersen: Skoda superbLars Andersen: Ford mondeo mk3 fra 2006Kristina : Det skal i de forreste sideruder så både rat og sæder ikke er så varme. Og så ser det bare godt ud.
Så hvis der kunne være 50% der i var det helt perfekt.

Det er en Volkswagen Bora.Allan sørensen: Skoda octavia 3 stcLasse Jacobsen : Alle 5 ruder bag iPeter Nielsen: Skoda Octavia Combi 2006Niels Hansen: Dacia Duster. Det skal på de to bagdøre og de runder der er mellem bagdør og bagklap, som der også skal film på.
NielsHenri Jensen: Land Rover Freelander.Rasmus Mattsson Jørgensen : Suzuki Swift. 15 % i de bagerste, og måske noget 45-50% i sideruderne. Kun pga udseende.


Bolig og erhvervvareprove bolig i rude

Du får prøver på Neutral 50 og Neutral 70, samt silver 40 og TrueVue 40. Solfilm der beskytter dig mod varme og blænding. Klik for at bestille vareprøver for Solfilm til bolig og erhverv

Et par eksempler på formål og hvad solfilmen skal bruges til:Vibeke Gjerke Worsøe: Stuen og evt. SoveværelsetMaja Petersen : I stue og gangMirena Nikolova: Evt vil solfilm på alle vinduer, men ønskes at beholde lysetSidsel rudolph : SoveværelsetJan Jarnborg: Soveværelse og udestue til en start.Ole Bolt: Alle vinduer udvendigt.
Det er vigtigt at huset ikke kommer til at ligne et spejl.Aagaard: Privat/Værksted/Gamle thermo ruder:
I første omgang skal vi bruge solfilm på vindue og dør for at holde solvarme ude fra værksted og så man ikke så nemt kan se ind på værksted. Film må også gerne sløre at ruder er let punkterede, men så skal film vel monteres udvendigt og er det hensigtsmæssigt?

Privat/Havestue/Enkelt lags ruder:
Senere vil vi måske opsætte solfilm på syd- og vestvendte vinduer i havestue for at holde en del af solvarmen ude.Kent Thomsen: 3 børneværelserClaus Hald Jensen: På vinduerne til soveværelse og måske børne værelse.Merete Larsen: Vinterstue
( beklager kom til at bestille privatlivs prøverne, men vil egentlig gerne have en prøve på det sandblæser, hvis muligt)


Privatlivs vinduesfilmOne-Way_indefra_dag

Du får sandblæst folie med striber, sandblæst folie og 2 slags Spejlfilm. Film der beskytter mod indkig. Klik for at gå til formular.

Eksempler på hvad andre skal bruge vareprøver til:Jørn Steen Trap-Hansen: Skal bruges på 2 køkkenvinduerKarsten Harksen: Ruden i den nye fordør.Ole Mouridsen: Garage port og dørDorthe Lind Jensen: I vores køkkenalrum/stue. Det er lidt øv at naboerne kan se alt i hele stue og køkken, da vinduerne er det meste af stuens længde.Allan Gutzke: Skal bruges i soveværelset med skråvinduer/samme form som Velux.Jonas Karlsen : På begge vores hovededøreKaren Højberg: Skal sættes på altanglasset for at undgå, at folk kigger ind på altanen.Merete Larsen: VinterhaveMerete Larsen: VinterhaveDaniel Jakobsen : Dør vindue, på gavlen, som ligger i solens bane og ud til vejen, fungere som soveværelse