Solfilmkvalitet til bil. Professionel Kvalitet er let at monteret og ridsefast

Udgivet i Skriv en kommentar
Brug solfilm af god kvalitet
Når du selv monterer, er det vigtigt, at du får en professionel solfilmkvalitet, som er både let at montere og ridsefast.
Vores solfilm er samme høje kvalitet, som de professionelle montører bruger. Din sikkerhed for kvalitet er, at den:

  • er nem at montere
  • binder bedre
  • ikke bliver ridset
  • er nem at fjerne folder og bobler fra

Du kan finde mange forskellige producenter, mærker også ‘noname’ solfilm af svingende kvalitet. Vi benytter Solargard, som er en Amerikansk producent, der har været på markedet i mange år, og ved hvordan man laver kvalitets solfilm. Derfor benytter vi stadig SolarGard. Klik på logo og se hjemmesiden fra producenten.


4 gode grunde til at købe professionel solfilmkvalitet

1

Professionel solfilmkvalitet har 2 væsentlige egenskaber: Varmereduktion og mindre lysgennemgang. De billige typer har ikke nogen nævneværdig varmereduktion, du får alene mindre lysgennemgang.

2

Limen på den professionelle solfilm binder bedre, hvilket er vigtigt for montering uden bobler og folder. At limen er stærk betyder, at solfilmen er nemmere at montere

3

Under montering skal du køre solfilmen på med en folieskraber – professionel solfilmkvalitet bliver ikke ridset under monterig. Billige solfilmtyper kan nemt blive ridset – det kan endda ske, at “farven” i solfilmen skrabes af med folieskraberen.

4

Solfilm falmer med årene! Den professionelle solfilm mister efter en årække en del af sin grå farve. Billige solfilmtyper bliver lilla i stedet for at falme til en lysere tone.Det siger kunderne om “gør det selv” montering og kvalitet
– læs de uredigerede kommentarer fra et par af dem her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *